Facebook onderwijs vacatures
Twitter Onderwijs Vacatures
LinkedIn Onderwijs Vacatures
Spijtenburg Onderwijs

Vacatures Voortgezet Onderwijs

Op zoek naar voortgezet onderwijs vacatures? Spijtenburg Onderwijs is gespecialiseerd in de bemiddeling van kandidaten voor zowel tijdelijke als vaste functies op het terrein van management, bestuur en toezicht. Door onze jarenlange ervaring binnen o.a. het Voortgezet Onderwijs weten wij de juiste match te maken tussen opdrachtgevers en kandidaten.

U kunt zich tevens inschrijven als kandidaat of aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de meest actuele vacatures.

Vacatures Voortgezet Onderwijs

Interim bestuurder Onderwijs - Algemene vacature - Nederland

Heeft u ervaring als interim bestuurder in het onderwijs. Graag schrijven wij u in voor passende interimfuncties.
Gepubliceerd: 07-01-2019
Referentie nr:#SPH05824

Verandermanager (Zeer) Zwakke School voor voortgezet onderwijs - Algemene vacature - Nederland

Interim-opdrachten voor ervaren verandermanagers van (zeer) scholen voor voortgezet onderwijs. Deze vacature betreft een doorlopende werving en is niet gekoppeld aan een concrete vacature.
Gepubliceerd: 24-10-2018
Referentie nr:#SPAR06466

Interim bestuurder Voortgezet Onderwijs - Algemene vacature - Nederland

Heeft u ervaring als (interim) bestuurder in het MBO? Graag schrijven wij u in voor passende interimfuncties in het MBO.
Gepubliceerd: 24-10-2018
Referentie nr:#SPAR06460

Interim bestuurder Speciaal Onderwijs - Algemene vacature - Nederland

Heeft u ervaring als (interim) bestuurder in het speciaal onderwijs? Graag schrijven wij u in voor passende interimfuncties in het speciaal onderwijs.
Gepubliceerd: 24-10-2018
Referentie nr:#SPAR06462

Bovenschools manager of bestuurder Voortgezet Onderwijs - Nederland

Managers en bestuurders met aantoonbare ervaring als bovenschools manager of bestuurder in het voortgezet onderwijs. Is een algemene inschrijving, geen concrete vacature.
Gepubliceerd: 23-01-2018
Referentie nr:#SPAR03356

Manager Voortgezet Onderwijs - Nederland

Spijtenburg is voor diverse managementfuncties op scholen voor voortgezet onderwijs regelmatig op zoek naar passende kandidaten met aantoonbare goede managementervaring.
Gepubliceerd: 23-01-2018
Referentie nr:#SPS01747

Interim Bestuurder Voortgezet Onderwijs - Nederland

Met regelmaat zijn wij op zoek naar Interim Bestuurders met ervaring in het Voortgezet Onderwijs. Het betreft geen concrete vacature, maar een doorlopende werving.
Gepubliceerd: 08-09-2017
Referentie nr:#SPH05576Heeft u tussen het aanbod voortgezet onderwijs vacatures niet gevonden wat u zocht? Het kan zijn dat wij toch een interessante functie beschikbaar hebben, welke nog niet op de website is gepubliceerd. Neem daarom, geheel vrijblijvend, contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden en gaan gericht voor u op zoek naar passende voortgezet onderwijs vacatures.
Spijtenburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close