Facebook onderwijs vacatures
Twitter Onderwijs Vacatures
LinkedIn Onderwijs Vacatures
Spijtenburg Onderwijs
Contact

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via:

Of via het:

Contactformulier

Recente vacatures
Klik op de knop vacatures om onze actuele vacatures te bekijken.
Bekijk alle vacatures

Over Ons

Spijtenburg Onderwijs

Spijtenburg Onderwijs

Spijtenburg Onderwijs is gespecialiseerd in de bemiddeling van kandidaten voor tijdelijke en vaste functies op het terrein van staf, management, bestuur en toezicht.

Onze kerntaken zijn:

 • Werving & Selectie
 • Interim-management Onderwijs

Onze missie en visie

De huidige maatschappij en daarmee ook het onderwijs, de zorg en de overheid vraagt om professionals met visie, denk- en daadkracht. Om professionals die gericht zijn op datgene wat de huidige samenleving van de publieke sector vraagt.

Spijtenburg is een toonaangevend bureau dat de publieke sector ondersteunt bij het werven van eigentijdse professionals voor tijdelijke en vaste functies. De missie van Spijtenburg is het versterken van de kwaliteit en effectiviteit van managers, bestuurders, toezichthouders en seniormedewerkers in de publieke sector. Spijtenburg laat zich bij de bemiddeling voor vaste en tijdelijke functies leiden door deze missie.

De consultants van Spijtenburg beschikken over ruime werk- en bestuurlijke ervaring in het onderwijs, de overheid en de zorg.

Onze kernwaarden

Spijtenburg laat zich bij haar dienstverlening leiden door de volgende kernwaarden:

 • Klantgerichtheid
  De opdrachtgevers ervaren Spijtenburg als een bureau dat professioneel werkt, haar dienstverlening goed afstemt op de wensen en situatie van de klant, regelmatig contact opneemt met de opdrachtgever over de voortgang en kandidaten voordraagt die in hoge mate aansluiten bij het functieprofiel.
 • Duurzaamheid
  Het ontwikkelen en behouden van een duurzame relatie met onze opdrachtgevers en kandidaten staat centraal in het handelen van Spijtenburg.
  Het is dan ook kenmerkend voor Spijtenburg dat de opdrachtgevers al jaren terugblijven komen bij Spijtenburg.
 • Resultaatgericht
  Spijtenburg gaat voor resultaat. Spijtenburg kan het zich permitteren om op basis van een gedeeltelijke No cure No pay te werken.
 • Diversiteit
  Een organisatie is gebaat bij de meerwaarde van divers samengestelde teams. Diversiteit leidt tot meer kwaliteit.
 • Professionaliteit
  De medewerkers van Spijtenburg werken in teamverband met een doorontwikkelde aanpak die regelmatig wordt bijgesteld aan de hand van ervaringen en inzichten.

Onze opdrachtgevers

Wij werken voor alle onderwijsbranches: basisonderwijs, speciaal onderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar- en hoger beroepsonderwijs en universitair onderwijs. In de afgelopen jaren hebben wij inmiddels een groot aantal onderwijsinstellingen van dienst kunnen zijn.

Door onze uitgebreide ervaring maken wij de juiste match tussen de opdrachtgever en kandidaten. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers en kandidaten dat wij in de loop der jaren hebben opgebouwd en zorgvuldig onderhouden. Wij verrichten maatwerk. Zowel richting kandidaat als opdrachtgever.

Onze beschikbare kandidaten

Onze kandidaten zijn zorgvuldig geselecteerd en beschikken allemaal over aantoonbare werkervaring binnen de onderwijssector.

Bekijk onze beschikbare kandidaten

Het team van Spijtenburg

Ons team bestaat uit senior consultants en stafmedewerkers met een lange staat van dienst binnen de publieke sector: onderwijs, overheid en zorg.

Meer informatie over ons team

Studiedagen en trainingen

Wij organiseren regelmatig studiedagen en trainingen voor onderwijsbestuurders, -managers en toezichthouders over actuele vraagstukken op het terrein van management, bestuur en toezicht.

Klik hier voor het actuele aanbod van Studiedagen & Trainingen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Michelle de Rover, studiedagen@spijtenburg.nl of 076 - 2063 333.
Spijtenburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close