Facebook onderwijs vacatures
Twitter Onderwijs Vacatures
LinkedIn Onderwijs Vacatures
Spijtenburg Onderwijs
Contact

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via:

Of via het:

Contactformulier

Recente vacatures
Klik op de knop vacatures om onze actuele vacatures te bekijken.
Bekijk alle vacatures

Goede doelen

Tour du ALS 2014

Tour du ALS is een evenement waar fietsers, hardlopers en wandelaars geld bijeen brengen om zodoende een bijdrage te leveren aan de zoektocht naar de oorzaak van ALS. Dit met als doel een mogelijkheid te scheppen om medicijnen en/of een behandelmethode te ontwikkelen om de vreselijke terminale ziekte te kunnen bestrijden. Op één dag gaat men, vanaf 2012 ieder jaar weer, een ongekende uitdaging aan die bijna onmogelijk lijkt. Bijna…., want toch lukt het velen telkens weer hun grenzen te verleggen en toch te volharden in de sportieve strijd.

Spijtenburg heeft deelnemers Paul en Sirpa van den Berg, die beiden de Mont Ventoux voor dit goede doel hebben beklommen, gesteund met een financiële bijdrage.

Meer informatie: www.tourduals.nl/

Planet Hope

Spijtenburg draagt bij aan de verbetering van het onderwijs in India. Dit loopt via de organisatie Planet Hope. Kindertehuis Planet Hope in Bangalore opende enkele jaren geleden haar deuren voor kinderen uit de nabijgelegen steengroeven. De leefomstandigheden in de steengroeven zijn voor hen gevaarlijk en Planet Hope wil hen middels het bieden van onderwijs een kans geven op een betere toekomst.

Meer informatie: www.planethope.nl/

Run for Life

In 2012 heeft Spijtenburg tevens Run for Life gesponsord. Bij dit initiatief zijn 24 ambitieuze studenten de uitdaging aangegaan om de marathon van New York te lopen met als doel zo veel mogelijk geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Santa Run Oosterhout 2013, 2014, 2015 

Spijtenburg is sponsor van de Santa Run, een jaarlijks terugkerend evenement georganiseerd door Rotary Oosterhout Regio. Bij dit evenement wordt een parcours van 3 km door het centrum van Oosterhout afgelegd, wandelend of rennend en in een kerstmannenpak. Via de Santa Run Oosterhout steunt Spijtenburg de volgende goede doelen:

  • De Kerstpakkettenactie Oosterhout
  • Rode Kruis Oosterhout
  • Ouderendag Oosterhout 2014
  • Tools to Work in Teteringen
  • Polio de Wereld uit van Rotary
Spijtenburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close