Facebook onderwijs vacatures
Twitter Onderwijs Vacatures
LinkedIn Onderwijs Vacatures
Spijtenburg Onderwijs
Contact

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via:

Of via het:

Contactformulier

Recente vacatures
Klik op de knop vacatures om onze actuele vacatures te bekijken.
Bekijk alle vacatures

Over Spijtenburg Onderwijs

Spijtenburg Onderwijs is gespecialiseerd in de bemiddeling van kandidaten voor tijdelijke en vaste functies op het terrein van management, bestuur en toezicht.

Onze kerntaken zijn:

  • Werving & Selectie
  • Interim-management Onderwijs

De naam Spijtenburg

De naam Spijtenburg is afkomstig van Slotje Spijtenburg. Slotje Spijtenburg was gebouwd naast Slotje Brakestein in het Brabantse Oosterhout, waar ons kantoor tot mei 2008 gevestigd was.

Slotje Spijtenburg is rond het jaar 1500 gebouwd door Jan Henrick Adriaen Oomen, een rijke boer uit Oosterhout. Deze boer wilde een eigen slotje bouwen naast de andere slotjes aan de Ridderstraat in Oosterhout. De andere slotjes waren in het bezit van mensen van adel, die niet accepteerden dat een boer zich zou vestigen naast de andere slotjes. De heer Oomen heeft vervolgens besloten om zijn slotje zodanig te bouwen dat zijn adellijke buren tegen de achterzijde van zijn slotje aankeken. Toen de bouw van zijn slotje gereed was, besloot hij het de naam Spijtenburg te geven.

Momenteel zijn we gevestigd in een historisch pand aan de Heuvel in Oosterhout.

Het team van Spijtenburg

Ons Team bestaat uit senior consultants en stafmedewerkers met een lange staat van dienst binnen de publieke sector: onderwijs, overheid en zorg.

Onze beschikbare kandidaten

Onze kandidaten zijn zorgvuldig geselecteerd en beschikken allemaal over aantoonbare werkervaring binnen de onderwijssector.

Onze waarden

Dienstbaarheid, professionaliteit en het ontwikkelen en behouden van een duurzame relatie met onze opdrachtgevers en kandidaten staan centraal in ons handelen.

Onze opdrachtgevers

Wij werken voor alle onderwijsbranches: basisonderwijs, speciaal onderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar- en hoger beroepsonderwijs en universitair onderwijs. In de afgelopen jaren hebben wij inmiddels een groot aantal onderwijsinstellingen van dienst kunnen zijn.

Door onze uitgebreide ervaring maken wij de juiste match tussen de opdrachtgever en kandidaten. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers en kandidaten dat wij in de loop der jaren hebben opgebouwd en zorgvuldig onderhouden. Wij verrichten maatwerk. Zowel richting kandidaat als opdrachtgever.

Studiedagen en trainingen

Wij organiseren regelmatig studiedagen en trainingen voor onderwijsbestuurders, -managers en toezichthouders over actuele vraagstukken op het terrein van management, bestuur en toezicht.

Klik hier voor het actuele aanbod van Studiedagen & Trainingen 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Michelle de Rover, studiedagen@spijtenburg.nl of 0162-420110

Meer informatie

Spijtenburg richt zich tevens op de bemiddeling van Artsen en Medisch Specialisten en kandidaten binnen de Zorg en de Overheid.
Spijtenburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close