Facebook onderwijs vacatures
Twitter Onderwijs Vacatures
LinkedIn Onderwijs Vacatures
Spijtenburg Onderwijs
Contact

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via:

Of via het:

Contactformulier

Bekijk alle vacatures

Anita Rasenberg

Anita  Rasenberg
Naam: Anita Rasenberg
Mobiel: +31 6 3006 2547
Werk telefoon: +31 162 420 110

Over

 

Anita Rasenberg is samen met Ron Broere oprichter, directeur/eigenaar en senior consultant van Spijtenburg Werving en Advies B.V.
Anita houdt zich bezig met werving & selectie, interim-management, advies en scholing in het publieke domein. Het gaat om functies op het niveau van toezicht, bestuur, management en staf.

Zij combineert haar werk met bestuurlijke functies in het onderwijs en de politiek. Zij was zeven jaar fractievoorzitter in Oosterhout en heeft onlangs haar vierjarig lidmaatschap van het Dagelijks Bestuur van het landelijk hoofdbestuur afgerond bij het CDA.
Momenteel is zij landelijk projectleider van het diversiteitsbeleid van het CDA.

Anita beschikt over een uitgebreid netwerk in de publieke sector.

Na haar doctoraalstudie Nederlandse Taal- en Letterkunde heeft zij haar loopbaan opgebouwd in de advieswereld voor het onderwijs en de overheid. Zij heeft landelijke en internationale innovatieprojecten geleid op het terrein van taalonderwijs, onderwijskansenbeleid, jeugdbeleid, intercultureel onderwijs, diversiteitsbeleid en sociale veiligheid.

Voor bestuurders en toezichthouders verzorgt zij bijeenkomsten en lezingen over actuele vraagstukken op het terrein van persoonlijk leiderschap, communicatie en diversiteit.

Anita hecht veel belang aan het bieden van kwaliteit, het luisteren naar de klant, het realiseren van maatwerk en het werken volgens duidelijke afspraken over de te realiseren opbrengst en het tijdpad.

LinkedIn Profiel

Spijtenburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close