Facebook onderwijs vacatures
Twitter Onderwijs Vacatures
LinkedIn Onderwijs Vacatures
Spijtenburg Onderwijs
Contact

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via:

Of via het:

Contactformulier

Recente vacatures
inDordrecht
Spijtenburg zoekt een directeur voor Montessori Kindcentrum Mozaïek in Dordrecht.
Bekijk alle vacatures

Ik zoek een interimmer

Ik zoek een interimmer

Wanneer u als organisatie op zoek bent naar een interim manager, dan is snelheid en zorgvuldigheid geboden. U wilt snel een voordracht ontvangen en deze moet aansluiten bij uw vraag of probleem. U wilt zeker een goede interim manager ontvangen die uw opdracht succesvol kan uitvoeren.

Zorgvuldig gescreende interim-managers

Spijtenburg bemiddelt al jaren succesvol interim-functies binnen het onderwijs. Hierbij dragen wij uiteraard alleen interim-managers voor die beschikken over een succesvolle staat van dienst als interim-manager of verandermanager in uw branche. Zij zijn gescreend op ervaring, planmatigheid van werken, expertise, competenties zoals resultaatgerichtheid en bindend vermogen, persoonlijkheid, leiderschap en goede referenties.

Bent u benieuwd in welke onderwijsbranches onze interim-managers ervaring hebben, in welke functies zij werkzaam zijn en bij welke organisaties interim-opdrachten succesvol uitgevoerd zijn?

Succesvol uitgevoerde interim-opdrachten

Werkwijze

U kunt persoonlijk contact opnemen met een van onze senior consultants. Nadat de opdracht is besproken, gaan wij direct voor u aan de slag.

De voordracht
Binnen enkele dagen ontvangt u de CV’s van kandidaten die eerder succesvol vergelijkbare opdrachten hebben uitgevoerd. Wij dragen in de meeste gevallen meerdere kandidaten voor. Zij kunnen immers wel voldoen aan de inhoudelijke criteria, een menselijke klik tussen de opdrachtgever en kandidaat is minstens zo belangrijk om de match te laten slagen.

Uurtarief
Uiteraard heeft u als opdrachtgever zicht op de uurtarieven van onze interim-managers. U kunt bij ons rekenen op een goede kandidaat met een eerlijk uurtarief.

Contract
Ons aanbod is vrijblijvend tot het moment waarop wij contractuele afspraken hebben gemaakt over de inzet en het tarief van een kandidaat.

Wanneer worden onze interim-managers ingezet?

Overbrugging, tijdelijke waarneming
Bij bijvoorbeeld ziekte of langdurig verlof kan het nodig zijn om tijdelijk een ervaren interim-manager in te zetten.

Crisismanagement
Onze crisismanagers hebben ervaring met crisissituaties bij diverse opdrachtgevers. Doorgaans starten zij met het creëren van rust en vertrouwen, het snel en zorgvuldig analyseren van de problematiek en het uitvoeren van een verbetertraject.

Verandermanagement
Onze verandermanagers hebben bij verschillende opdrachtgevers verandertrajecten doorgevoerd. Zij werken op een professionele en planmatige manier en zorgen ervoor dat het resultaat van hun werk zorgvuldig geïmplementeerd wordt.

Co-management en Coaching
Onze co-managers en coaches hebben een brede ervaring met coachen op verschillende niveaus. Zij doen dit op een planmatige manier. Bij aanvang stellen zij met de gecoachte de doelen vast. Ook worden afspraken gemaakt over de duur, de frequentie, de vertrouwelijkheid en de evaluatie.

Onze interim-managers werken naast de zittende directeur of bestuurder. Daarnaast kunnen zij ondersteuning bieden op verschillende terreinen.

Bent u benieuwd hoe onze interim-managers globaal invulling geven aan de opdracht? Bekijk een overzicht van de verschillende fases binnen een interim-opdracht.

Fasen binnen een interim-opdracht

Spijtenburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close