Facebook onderwijs vacatures
Twitter Onderwijs Vacatures
LinkedIn Onderwijs Vacatures
Spijtenburg Onderwijs
Contact

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via:

Of via het:

Contactformulier

Recente vacatures
inDordrecht
Spijtenburg zoekt een directeur voor Montessori Kindcentrum Mozaïek in Dordrecht.
Bekijk alle vacatures

Ik ben een interimmer

Ik ben een interimmer

Bent u als interimmer op zoek naar een nieuwe opdracht in het onderwijs? Dan kunt u bij Spijtenburg terecht. Wij bemiddelen al jaren succesvol interim-functies binnen deze sector.

Werkwijze

Inschrijven
De eerste stap is het inschrijven bij Spijtenburg. Dit kunt u doen door uw gegevens achter te laten via de website of door de meest recente versie van uw CV naar ons te mail

Intake
Nadat u zichzelf heeft ingeschreven wordt er contact opgenomen door één van onze consultants. Vervolgens vindt er een intakegesprek plaats op ons kantoor. Dit gesprek is gericht op uw ervaring, planmatigheid van werken, expertise, competenties zoals resultaatgerichtheid en bindend vermogen, persoonlijkheid en leiderschap. Tevens raadplegen wij referenties van recent uitgevoerde functies. Aan de hand van deze informatie kunnen wij de inschrijving compleet maken, waarna u als eerste wordt geattendeerd op interim-functies in de branche waar u ervaring mee heeft.

Voordracht
Nadat Spijtenburg u heeft voorgedragen bij de opdrachtgever, volgt al dan niet een uitnodiging voor een gesprek met de opdrachtgever. Daarna besluiten de opdrachtgever en ook u als beoogd interim-manager of u daadwerkelijk aan de slag gaat bij de opdrachtgever. Bij een positief besluit volgt een overeenkomst. Daarna volgt de opdrachtbeschrijving. Spijtenburg weet uit ervaring hoe belangrijk het is om met een duidelijke opdracht te werken.

Schaduwmanagement
Het schaduwmanagement wordt uitgeoefend door een senior consultant van Spijtenburg. Hij of zij onderhoudt contact met de opdrachtgever en met u als interimmer over de voortgang van de opdracht.

Eisen waaraan u als interimmer moet voldoen

Uit uw CV moet in ieder geval blijken dat u beschikt over recente ervaring als interimmer in de publieke sector of met het leiden van verandertrajecten. Hierbij is het belangrijk dat u referenten kunt voorleggen.
Daarnaast wordt het planmatig te werk gaan als cruciale competentie gezien.

Bent u benieuwd hoe uw nieuwe uitdaging er globaal uitziet? Bekijk een overzicht van de de verschillende fases binnen een interim-opdracht.

Fasen binnen een interim-opdracht

Spijtenburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close