Facebook onderwijs vacatures
Twitter Onderwijs Vacatures
LinkedIn Onderwijs Vacatures
Spijtenburg Onderwijs

Spijtenburg is op zoek naar blog-talent!

Carlo Brouwers, Managing Partner 1-4-2019 15:12
Categorieën: Algemeen

Heb jij altijd al jouw eigen kijk op het publieke domein willen delen met een groot publiek? Wil jij deze mogelijkheid iedere maand én tegen een vaste vergoeding? Dan bieden wij jou een niet te missen kans!

Spijtenburg brengt al jaren een eigen nieuwsbrief uit en daar zijn we trots op! Hierin staan onze vacatures en schenken we aandacht aan ontwikkelingen in de markt. We proberen lezers te prikkelen met artikelen en of blogs. Dat lijkt te lukken. De bijdragen worden goed gelezen (zo’n 3000 lezers), zeker in vergelijking met de markt. Wij hebben een ‘open rate’ van 50%, tegenover de benchmark: 27% (zorg) en 37% (onderwijs).

Deze cijfers stemmen enigszins tevreden, maar maakt ons eigenlijk alleen maar meer gedreven, om een echte Spijtenburg-waarde uit de kast te halen. Het zet ons aan om na te denken hoe we de interesse voor vernieuwingen nog meer kunnen opwekken, hoe we een dialoog op gang kunnen brengen ten aanzien van (nieuwe) ontwikkelingen in het publieke domein. Omdat een frisse kijk hierop juist ook komt van (zij)instromers willen we die specifieke groep een podium verschaffen (en belonen voor hun inzet). Deze insteek heeft ons tot het volgende idee gebracht, wij organiseren:

Spijtenburg blog-wedstrijd voor talenten; de aankomende ervaren professionals in het publieke domein!

De winnaar van de blog-wedstrijd wordt gepubliceerd in onze nieuwsbrief van juni, wint €100,- én wordt – tegen een vergoeding – voor één jaar onze vaste blogger.

Wij roepen hierbij alle jonge, minder ervaren, nieuwkomers in de domeinen Zorg, Onderwijs en Overheid op om een blog te schrijven over wat hen bezig houdt in relatie tot het publieke domein. Dit mag van alles zijn. Je bepaalt volledig zelf of je voldoet of niet.

We kunnen ons voorstellen dat de schrijvershand en of het creatief brein van de (meer) ervaren professional jeukt om te reageren op deze oproep, of op (nog te schrijven) blogs. Daar hopen we ook op. Ervaring is een groot goed en het meemaken en herkennen van situaties geeft soms juist een goed perspectief op zaken. Wij nodigen jullie ook uit om te bloggen! Doe mee!

Veel succes, wij kijken uit naar jullie talent en input!

Carlo Brouwers
Managing Partner Spijtenburg

Stuur jouw inzending vóór 10 mei en in een word bestand (max. 2 A4’tjes) naar c.brouwers@spijtenburg.nl. Op zoek naar tips of inspiratie over waar een goed blogartikel aan moet voldoen? Bekijk dan hier onze blogpagina!

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Spijtenburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close