Facebook onderwijs vacatures
Twitter Onderwijs Vacatures
LinkedIn Onderwijs Vacatures
Spijtenburg Onderwijs
Contact

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via:

Of via het:

Contactformulier

Bekijk alle vacatures

Vacatures Basisonderwijs
Op zoek naar basisonderwijs vacatures? Spijtenburg Onderwijs is gespecialiseerd in werving & selectie en interim-management voor het Basisonderwijs. Wij werken voor het openbaar en bijzonder basisonderwijs, speciaal basisonderwijs, speciaal onderwijs en samenwerkingsverbanden. Alle denominaties zijn vertegenwoordigd.

Het betreft vacatures voor de werving & selectie van managers, bestuurders en toezichthouders in het basisonderwijs

U kunt zich tevens inschrijven als kandidaat of aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de meest actuele vacatures

Vacatures Basisonderwijs

Lid Voorzitter Raad van Toezicht Samenwerkingsverband - Roosendaal Moerdijk

Spijtenburg is op zoek naar kandidaten voor het lidmaatschap van de raad van toezicht van Het Samenwerkingsverband Passend Onderwijs Roosendaal Moerdijk.
Gepubliceerd: 05-07-2018
Referentie nr:#SPS06225

Bovenschools manager of bestuurder basis- en speciaal onderwijs - Nederland

Managers en bestuurders met aantoonbare ervaring als bovenschools manager of bestuurder. Is een algemene inschrijving, geen concrete vacature.
Gepubliceerd: 23-01-2018
Referentie nr:#SPAR0366

Interim manager basisonderwijs - Nederland

Spijtenburg is op zoek naar ervaren interim managers in het primair onderwijs met een recente en goede staat van dienst. Deze werving betreft een doorlopende werving.
Gepubliceerd: 23-01-2018
Referentie nr:#SPWB04359

Interim intern begeleider - Nederland

Spijtenburg is doorlopend op zoek naar ervaren interim intern begeleider in het primair onderwijs met een recente en goede staat van dienst. Deze vacature betreft een doorlopende werving.
Gepubliceerd: 23-01-2018
Referentie nr:#SPMR05335

Interim Bestuurder Basisonderwijs - Nederland

Met regelmaat zijn wij op zoek naar Interim Bestuurders voor het Basisonderwijs. Deze vacature betreft een algemene inschrijving en geen concrete vacature.
Gepubliceerd: 08-09-2017
Referentie nr:#SPH05575

Interim Manager Basisonderwijs - Nederland

Spijtenburg is doorlopend op zoek naar ervaren interim managers in het primair onderwijs met een recente en goede staat van dienst. Deze vacature betreft een doorlopende werving en is niet...
Gepubliceerd: 23-05-2017
Referentie nr:#SPWB05287

Directeur basisonderwijs, vast - Nederland

Vacatures directeuren en locatieleiders basisonderwijs bij diverse schoolbesturen in heel Nederland. Deze vacature betreft een doorlopende werving.  
Gepubliceerd: 05-05-2017
Referentie nr:#SPAR02082
Niet gevonden wat u zoekt in ons aanbod basisonderwijs vacatures?
Wij werven en selecteren managers en bestuurders op bovenschools niveau, schooldirecteuren, toezichthouders en staffunctionarissen P&O, Huisvesting, Financiën en Onderwijs. Tevens ondersteunen wij het basisonderwijs op het terrein van interim-management en interim-bestuur. Neem dus geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden en gaan gericht voor u op zoek.
Spijtenburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close