Facebook onderwijs vacatures
Twitter Onderwijs Vacatures
LinkedIn Onderwijs Vacatures
Spijtenburg Onderwijs

Onderwijs vacatures Zuid Nederland

Op zoek naar een onderwijs vacature in Zuid-Nederland? Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van kandidaten op het terrein van management, bestuur en toezicht. U kunt voor zowel vaste als interim onderwijs vacatures bij ons terecht. Bekijk hieronder ons uitgebreide overzicht.

Kunt u tussen het aanbod vacatures in het onderwijs geen passende functie vinden? Of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met één van onze consultants via 0162-420110. We bespreken graag de mogelijkheden en gaan gericht voor u op zoek! U kunt ook uw gegevens achterlaten op onze site. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Interim bovenschools manager of bestuurder MBO ROC - Nederland

Ervaring als interim bovenschools manager of bestuurder in het MBO of op ROC's? Met regelmaat zoeken wij geschikte kandidaten!
Gepubliceerd: 07-08-2018
Referentie nr:#SPH05824

Verandermanager (Zeer) Zwakke Basisschool - Nederland

Interim-opdrachten voor ervaren verandermanagers van (zeer) zwakke basisscholen. Deze vacature betreft een doorlopende werving en is niet gekoppeld aan een concrete vacature.
Gepubliceerd: 02-08-2018
Referentie nr:#SPAR1370

Lid Voorzitter Raad van Toezicht Samenwerkingsverband - Roosendaal Moerdijk

Spijtenburg is op zoek naar kandidaten voor het lidmaatschap van de raad van toezicht van Het Samenwerkingsverband Passend Onderwijs Roosendaal Moerdijk.
Gepubliceerd: 05-07-2018
Referentie nr:#SPS06225

Interim Directeur HBO - Nederland

Interim directeur bij hogescholen in Nederland. Deze vacature betreft een doorlopende werving en is niet gekoppeld aan een concrete vacature.
Gepubliceerd: 23-01-2018
Referentie nr:#SPWB05286

Interim Opleidingsmanager HBO - Nederland

Interim-opleidingsmanager bij hogescholen in Nederland. Deze vacature betreft een doorlopende werving en is niet gekoppeld aan een concrete vacature.
Gepubliceerd: 23-01-2018
Referentie nr:#SPWB05285

Bovenschools manager of bestuurder Voortgezet Onderwijs - Nederland

Managers en bestuurders met aantoonbare ervaring als bovenschools manager of bestuurder in het voortgezet onderwijs. Is een algemene inschrijving, geen concrete vacature.
Gepubliceerd: 23-01-2018
Referentie nr:#SPAR03356

Manager Voortgezet Onderwijs - Nederland

Spijtenburg is voor diverse managementfuncties op scholen voor voortgezet onderwijs regelmatig op zoek naar passende kandidaten met aantoonbare goede managementervaring.
Gepubliceerd: 23-01-2018
Referentie nr:#SPS01747

Manager Speciaal Onderwijs - Nederland

Spijtenburg is voor diverse managementfuncties in het Speciaal Onderwijs regelmatig op zoek naar passende kandidaten met aantoonbare managementervaring in het speciaal onderwijs.
Gepubliceerd: 23-01-2018
Referentie nr:#SPWB05266

Manager Universiteit - Nederland

Manager bij universiteiten in Nederland. Deze vacature betreft een doorlopende werving en is niet gekoppeld aan een concrete vacature.
Gepubliceerd: 23-01-2018
Referentie nr:#SPAR03346

Bovenschools manager of bestuurder basis- en speciaal onderwijs - Nederland

Managers en bestuurders met aantoonbare ervaring als bovenschools manager of bestuurder. Is een algemene inschrijving, geen concrete vacature.
Gepubliceerd: 23-01-2018
Referentie nr:#SPAR0366
Spijtenburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close