Facebook onderwijs vacatures
Twitter Onderwijs Vacatures
LinkedIn Onderwijs Vacatures
Spijtenburg Onderwijs

Vacatures HBO / WO

Ook in het HBO en WO zijn wij gespecialiseerd in de bemiddeling van kandidaten voor zowel tijdelijke en vaste functies. Bent u dus op zoek naar een vacature HBO / WO op het terrein van management, bestuur en toezicht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

In de loop der jaren hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd en zorgvuldig onderhouden. Hierdoor zijn wij in staat maatwerk te verrichten en weten we de juiste match te maken tussen opdrachtgevers en kandidaten.

Bekijk ons aanbod vacatures HBO / WO.

Manager Onderwijs en Studentenzaken - Leiden

Beschikt u over leidinggevende ervaring in een professionele organisatie? En heeft u affiniteit met het wetenschappelijk onderwijs? Wij zoeken een Manager Onderwijs en Studentenzaken voor...
Gepubliceerd: 20-07-2018
Referentie nr:#SPJP06113

Lector Huidzorg - Verlengde procedure - Den Haag

Voor het onderzoeksplatform Quality of Life van de Haagse Hogeschool is Spijtenburg op zoek naar een lector Huidzorg (0,6 fte).
Gepubliceerd: 10-07-2018
Referentie nr:#SPJP05993

Interim Directeur HBO - Nederland

Interim directeur bij hogescholen in Nederland. Deze vacature betreft een doorlopende werving en is niet gekoppeld aan een concrete vacature.
Gepubliceerd: 23-01-2018
Referentie nr:#SPWB05286

Interim Opleidingsmanager HBO - Nederland

Interim-opleidingsmanager bij hogescholen in Nederland. Deze vacature betreft een doorlopende werving en is niet gekoppeld aan een concrete vacature.
Gepubliceerd: 23-01-2018
Referentie nr:#SPWB05285

Manager Universiteit - Nederland

Manager bij universiteiten in Nederland. Deze vacature betreft een doorlopende werving en is niet gekoppeld aan een concrete vacature.
Gepubliceerd: 23-01-2018
Referentie nr:#SPAR03346
Spijtenburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close